Kaos!

Trafikkaos vid Värnhem i Malmö!


Kom precis hem från stan med mamma. Så klart fastnade vi i kaoset vid värnhem. Bilden nedanför är från sydsvenskans hemsida. Tror det var en buss som hade kört på en cyklist också, så polisen kom och det blev ännu mer kaos. Vet inte om det var cyklisten eller bussens fel men busschafförerna kör som idioter i malmö. Blinkar en sekund innan dom kör ut, och kör alldeles för snabbt.  Inte tala om polisen. Har dom blinkers?! dom använder ialla fall inte dom. Dom kör också precis som dom vill. För vem är det som ska sätta dit dom?! ussh blir så irriterad.







Oj vad det regnar nu :( bara öser ner! Tur att jag är innomhus nu, ska värma en kopp te och krypa ner i soffan.
Ikväll blir det Desperate Housewives kl:  21:00 :D


pusss på er!   ♥




Hej och hå!

Nu sitter jag och kollar på 2 1/2 män på tv 6. sjukt kul program!




Danne skulle laga till våran spagetti till hungriga lilla mig. Så klart råkar han tappa den kokta spagettin i vasken :P  stackaren. Så det blev bullar och oboy till middag i dag, men det var helt okej =)

Malin kom förbi salongen i dag och skulle göra slingor och klippa sig =) Så passade på att ta en fika och prata lägenheter under tiden blekningen satt i håret. 


  
pinglan Malin :)




Nu ska jag tappa upp ett varmt skumbad. Fast denna gången ska jag hålla koll på det :P

puss på er!




Mat :)

Så hungrig jag är nu. kan inte bestämma mig om jag ska laga fiskpinnar med mos eller spagetti med köttfärsås. sådana problem jag har :P Tror faktiskt det blir spagetti i dag! 

Jobbade hela dagen i dag. I morgon är jag ledig :D så sköönt! ska ha sov morgon! Sen skulle älsklingen bjuda på fika och mys i stan =) .

Missa inte :

Desperate Housewives - säsongspremiär tisdag 21:00

Grey's Anatomy - säsongspremiär onsdag 21:00

Gossip girl Söndag 19:00

:D kan det bli bättre ???!



Jobbade på Hansa compagniet i helgen med salongen. Det var Hansa dagarna så dom hade lite erbjudanden och rea. I en av affärerna så fotograferade dom , så det blev jag övertalad till att göra ,efter en gratis sminkning på Face . Ser arg ut tycker jag men det va kul =)
Tack  Martin!



Happy

I dag var det jobb 12-17 sen åkte jag och Danne till Mc donalds och åt lite. Det blev en macfeast med plus meal och cola :) mycket gott! Har fixat lite hemma, städat och ändrat om lite. Insåg att jag måste till IKEA i dagarna och investera en garderob till. fattar inte var alla kläder kommer ifrån :P . Måste rensa ut mycket av kläderna också. Ge bort lite och slänga resten. Nästa boende har älsklingen lovat mig en "walk in closet". :D det är nog dröm garderoben för mig alltså! Den ska va stor med en stor spegel och en plats att sitta. Där ska jag ha mina kläder, skor, smycken och väskor.

Nu ska jag ta och sova lite.

Natti natti



jobba jobba jobba....

Fy fasiken vad trött jag är i dag. Började kl: 10:00 i morse och har precis kommit hem. Men det blir bra pengar :) alltid lika kul! Jobbar hela helgen så det blir ingen utgång. Men behöver ta det lugnt ändå.  På lunchen blev det en macka och kaffe på Espresso House med Christina , mycket trevligt!

  




Igår var jag och byggde naglarna hos Terese på professionails, hon e skit grym blev ,riktigt nöjd !
Fram till jul kostar nytt sett franska 395:- (ord pris. 545:-) så passa på!




I morgon blir det bio och restaurang med älsklingen. Ska bli så mysigt =)
Nu ska jag ta ett stort glas oboy och en cigg sen ska jag krypa ner i min varma säng. Jobb i morgon!

sov gott och puss på er!





Vart tog sommaren vägen ??

Ja det är en bra fråga :/ känns som att det var vinter precis och nästa vinter är inte långt bort. Saknar mina flipp flopp och kjolar! Allt blir lättare och roligare också. Känner mig som en blekfis...haha får nog ta och sola lite solarium till helgen. Hade det bara varit mycket snö i  södra sverige hade jag tyckt att det varit jättemysigt med vinter, men det är bara regn och blask. Kommer det snö ligger det på marken i max en dag.

Jag ska försöka spara ihop till en resa. Felet jag gör är att jag köper spargrisar med avtagbart lock så lilla Jenny plockar ju ut pengarna igen när hon hittat en fin tröja som hon igentligen inte har råd med :)  så nästa inköp blir en spargris utan avtagbart lock!










I dag har jag jobbat som fan. Känner mig väldigt duktig idag. Sen när jag kom hem skulle jag lägga mig i ett varmt bad, så jag hällde i skum och satte igång vattnet. bara det att jag glömde ju bort det och började äta så det sluta det med att badrummet blev översvämmat. så jäkla typiskt mig =) aja då glömmer jag inte det fler gånger.

Älsklingen har köpt en ny x box 360 så han har numera ockuperat tv:n. mycket roligit...för han då  :).
Som tur har vi en i sovrummet också så där befinner jag mig i kväll!







pussss!











Gääääsp!

Oj vad trött man kan va då. Har fixat lite till salongen i dag , har inte skrivit det än men är frisör och jag jobbar på en salong inne i stan.  Det ska vara temadagar i stan och där ska vi från salongen stå  och presentera lite erbjudanden =) Så det är det jag fixat med i dag. Skyltar,  fler visitkort mm =) 

Har även hunnit med att vara med mamma i stan en runda.

En rolig grej som hände:

Mamma skulle hämta mig hemma och jag står och väntar på henne på parkeringen. (Mamma har en vit gamal golf, så jag stod och väntade på den.) Efter en stund kommer en röd liten bil och stannar vid mig, Jag reagerade inte ens eftersom jag letade efter den vite golfen :P men banemej det var mamma som satt i den röda nya polon som stod bredvid mig. Äntligen säger jag bara ! Den e jätte söt. =) 


Nä nu ska jag gå och sova. Ska upp tidigt och jobba i morgon.

Sov gott! pusss!

Ledig dag !

I dag va man ledig i från jobb =) skönt! Sovmorgon och nya bullar till frukost. Sedan har jag  varit med älsklingen och fixat  bankärenden och lite shopping. Har köpt lite saker till lägenheten också som vi måste sätta upp.bla en sänghimmel och lite tavlor. Kommer bli såå fint.

Dagen slutade hemma hos dannes föräldrar med nylagad äpplekaka och vaniljsås... vem säger inte ja till det?! ;)

Mascaran som jag skulle handla  blev  en chanel mascara från kicks. den har fått väldigt bra kritik så jag tänkte prova den och den kan verkligen rekomenderas, den ger volym, böj och fyllighet till mina små fransar =) skitbra helt enkelt!

(Mascaran ser ut som på bilden fast det är den nya med gummiborste.)


Kicks 285:-



Nu ska jag äta lite nattmat sen ska jag sussa kudden, mycket att göra i morgon!



puss på er!





myskväll =)

Har varit hos Malin i kväll=). blev film och massa godis. mycket trevligt! har inte träffats på ett tag nu så hade mycket att ta igen. Men det blev ändå en tidig kväll för mig för är så himla trött sedan fredagen. Såg lite på lilja for ever som gick på tv. har aldrig sett den tidigare. men gillade inte alls den ussh den va hemsk :/  handlade bl.a om en ung tjej som blev inlåst i en lägenhet och  tvingad till prostitution. :(



Malin och jag från slagthuset ( några helger sedan.)
Jag och malin från salgthuset. ( några helger sedan.)



I morgon blir det sovmorgon , städning och sedan lite shopping på kicks =) behöver ny mascara!



Någon som har tips om en bra mascara?? :)
Någon som har tips på en bra mascara?? =)

Desperat housewife

Vaknade 06.03 i dag av att jag va sjuk :( hatar att vara sjuk! speciellt när hela dagen va planerad med massa saker. Tryckte i mig massa alvedon men det hjälpte inte, så det blev en hemma dag istället tillsammans med desperat housewifes  :) skit bra serie!   


 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0